Ik ben met Toby van als hij puppy was naar een hondenschool geweest. Heel snel bleek de aanpak echter onpersoonlijk en ben ik bijgevolg ook snel afgehaakt.
Op een moment kwam ik toevallig met Tanguy in contact, en gezien ik toch wat problemen had met Toby op een goede manier te trainen, heb ik beslist een aantal basistrainingen bij Tanguy te volgen.
Al heel snel bleek dat hij een aantal heel nuttige tips had. Hij slaagt er bovendien in het baasje daar heel bewust mee te laten omgaan, wat vaak het moeilijkste is. Als baasje kan je immers alle mogelijke tips kennen, maar slaagt hij/zij er niet noodzakelijk in er op consistente wijze bewust mee om te gaan als hij/zij de hond traint, en dit is net wat Tanguy U leert.
Tanguy werkt daarbij zonder vooroordelen, wat zeker ook een positief effect heeft op een effectieve training. Ik ben grote stappen kunnen vooruitgaan met behulp van Tanguy, Toby is nu twee jaar en een heel aangename en lieve hond geworden. Het is geen “super”getrainde hond die tientallen kunstjes kan, maar hij doet wat moet en is onder controle, en daar ben ik heel tevreden mee, dit was de doelstelling 😊. Vandaag nog pas ik dagelijks toe wat Tanguy me heeft aangeleerd.
Ook had Toby de “schrik” om in een autokoffer te springen, Tanguy heeft me hier ook in geholpen en in een mum van tijd was dit probleem opgelost ! Merci dus hiervoor ! Zeker een aanrader als je je hond effectief wilt trainen.

Mvg.,
Toby

“Wij zijn enorm tevreden over de heel professionele en persoonlijke aanpak van Tanguy. Dankzij de praktische locatie in Lozer als zijn eigen honden is het mogelijk om een realistische situatie te creëren.

Tanguy zorgt ook voor een goede opvolging na elke les zodat er geen oefeningen verloren gaan.

Elke hondenliefhebber die graag een persoonlijke aanpak wenst, kan ik Knox Farm Gundogs aanraden!

Succes nog Tanguy!”

Mvg.,
Utch

Bij Tanguy van Knox Farm Gundogs ben je aan het juiste adres voor een gepersonaliseerde begeleiding.

De oefeningen gaan uit van de vragen van de klant; wat wil jij bereiken met je hond, waar wil jij op oefenen,… Dit in een zeer gemoedelijke sfeer. De lessen worden meestal gevolgd door een mail met de samenvatting van de les en de specifieke aandachtspunten voor jouw hond, zodat thuis verder kan geoefend worden. Er is ook altijd wat tijd na de les voor ontspanning met de honden van Tanguy.

Kortom, bij KFG zit je goed! 👌👍

Mvg.,
Sien

Odette is een Engelse Springer Spaniel , met jachtlijn. Onnodig te zeggen dat deze jachthond een degelijke training verdient.
Tanguy heeft hier reeds een perfect trainingsschema opgesteld wat resulteert in een positief resultaat.
Odette is rustig, aandachtig maar toch alert. Apporteren doet ze reeds graag en wandelen aan de voet is haar favoriete bezigheid.
Toptraining op een aangename manier in een mooie natuurlijke omgeving.

Mvg.,
Odette